Σήμερα το πρωί χτύπησα το LA Boxing για μια τάξη kickboxing. Ήμουν εκστατικός για να βάλω τελικά τα γάντια μου για να χρησιμοποιήσω! Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχω φτιάξει είναι να τα βάλω και να πηδήξω …

Συναντήθηκα μερικούς επαναλήψεις από το LA Boxing στο Fitbloggin και με άφησαν να δουλέψω για δωρεάν αν το blog για αυτό. Σκορ! Μόλις πρόσφατα ερωτεύτηκα το KB και πραγματικά ήθελα να δοκιμάσω ένα γυμναστήριο με πραγματικές τσάντες.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ταξιδέψτε την κριτική Jane
08:01

Ζω
00:00
08:21
03:12

Και ένα δαχτυλίδι! Είμαι πεπεισμένος ότι θα ήμουν ένας καταπληκτικός μπόξερ, παρόλο που δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο πριν. Φαντάζομαι ότι ο Θεός δεν με έκανε αυτό το κατώτερο για τίποτα.

Επιπλέον, έκανα να τρέξω στο Chuck Liddell στο Βέγκας … Νομίζω ότι είναι ένα σημάδι. Ναι, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να επιστρέψω στο Βέγκας. Ή ίσως είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κουτί…. Χμμμμ.

Η τάξη ήταν διασκεδαστική, αλλά όχι πολύ δύσκολη. Η προθέρμανση τρέχει γύρω από το δαχτυλίδι – που δεν με έβγαλε καν από την αναπνοή.

Η διάτρηση της τσάντας ήταν διασκεδαστική και αν μπείτε σε αυτό θα μπορούσε να είναι μια καταπληκτική δουλειά αν πιέσετε τον εαυτό σας.

Ίσως δεν ήταν δύσκολο για μένα γιατί αγκάλιασα την τσάντα αντί να το διάτρησα; Το καλύτερο μέρος του όλο το πρωί ήταν τελικά η Sana προσωπικά;

Μετά την τάξη έσπευσα σπίτι για να φάω πρωινό και ετοιμαστείτε για τη μέρα μου. Έκανα ένα σάντουιτς βάφλας με 2 βάφλες τοστιέρα και αυγό στο μέσο συν σιρόπι. Yum.

Αλλά, αυτό δεν με κρατούσε γεμάτο για πολύ, οπότε είχα ένα γιαούρτι και ένα πορτοκαλί.

Η παλιά μου δουλειά από την CA χρειάζεται κάποια δουλειά, οπότε θα είμαι λίγο εργαζόμενος μέλισσα για λίγο. Πρέπει να φύγω!

Οι νικητές της κάρτας δώρων του μετρό:

1. Kelly που είπε “Αγαπημένη επικάλυψη: μπανάνα πιπεριές!”

2. Karyn για tweeting me @runeatrepeat

3. Kelly (ένας άλλος!) Ποιος είπε “Αγαπημένη μετρό topping … ξύδι και τουρσιά !! Yum !! ”

Στείλτε μου το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας στο runeatrepeat@gmail.com

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.