Μου αρέσουν οι bagels. Πολύ. Επιθυμώ ότι δεν το έκανα, ωστόσο το κάνω. Κάθε φορά που πηγαίνω στην Panera για μεσημεριανό γεύμα καταλήγω να παραγγείλω ένα bagel για να chomp με το combo μου σαλάτας/σάντουιτς. Είναι περιττό, ωστόσο είμαι αδύναμος.

Λόγω του όπως για το Doughy Meliciouties είμαι πάντα σε περιήγηση ενός “καθημερινού” bagel. Ενώ μου αρέσουν οι Bagel Shop Bagels, καταλαβαίνω ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για πρωινό σε καθημερινή βάση. Στο σπίτι τρώω πιο υγιεινές εκδόσεις αρκετά σε τακτική βάση, καθώς μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ένα νέο είδος για να δοκιμάσω – οι ίδιες οι λεπτές φέτες Bagels της φύσης.
Τα νεότερα μου βίντεο

High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη αξιολόγηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου φαρμάκου. check out από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Προτάσεις μάσκας προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω
07:15

Ζω
00:00
08:21
06:12

Αυτά έχουν πραγματικά εξαιρετικά παρόμοια στατιστικά στοιχεία με το Bagel Thomas, εκτός από το ότι έχουν 30 πολύ περισσότερες θερμίδες. Οτιδήποτε άλλο είναι σχεδόν πανομοιότυπο.

Η εγγύηση της φύσης Bagels είναι μικρότερη, ωστόσο παχύτερη από την έκδοση του Thomas. (Εδώ το NP Bagel βρίσκεται στα αριστερά.)

Η εγγύηση της φύσης είναι επάνω από την κορυφή εδώ – παχύτερη, όσο μικρότερη σε διάμετρο. Έτσι εξαρτάται πραγματικά από την προτίμησή σας.

Σήμερα προσπάθησα την εγγύηση της φύσης με την AB & Banana. Εξαιρετικά καλό, εξαιρετικά μασώμενο. Μου αρέσει! Δεν μπορώ να επιλέξω ποιο που μου αρέσει πολύ καλύτερα, ωστόσο, συνήθως επιλέγω την επιλογή Chewier, ώστε το NP να μπορεί να το κερδίσει;

Επίσης, έκανα ένα smoothie από τότε που μου αρέσουν, καθώς πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μέθοδος για μένα να πάρω πρωτεΐνες καθώς και σπόρους chia μετά από ένα τρέξιμο.

Race News – Αυτό το Σαββατοκύριακο Ben καθώς και εγώ κάνω ένα οδικό ταξίδι όσο και το NJ για την ετήσια επανένωση του. Είχα ψάξει για έναν περιφερειακό αγώνα καθώς και συνέβη για να σκοντάψω σε ένα 5k που συμβαίνει στο ίδρυμά του το Σάββατο!

Έστειλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον διοργανωτή καθώς και ρώτησε αν ενδέχεται να ενδέχεται να δείξω (η εγγραφή στον ιστό είναι ήδη κλειστή). Δηλώνουν πράγματι, καθώς μπορώ να φροντίσω την ημέρα του αγώνα.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που τρέχω έναν αγώνα διασκέδασης στο NJ. Πραγματικά ήθελα να τρέξω έναν αγώνα σε όλα τα κοντινά καθορίζει πριν φύγουμε, ωστόσο δεν πιστεύω ότι το χρονοδιάγραμμα πρόκειται να λειτουργήσει. Τουλάχιστον θα πάρω ένα ακόμη!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.