από τον Christian Duque

Ας μην χτυπήσουμε γύρω από τον θάμνο εδώ, θα ήθελα να μάθω αμέσως καθώς και να δηλώσω ακριβώς πόσο εκτιμώ τη φιλία μου τόσο στον Gregg Valentino όσο και στον Joe Pietaro. Αυτό το σύντομο άρθρο δεν αφορά την αναχώρηση του Gregg από το Muscle Mass Sport Mag, τουλάχιστον όχι κανένα είδος πολύ περισσότερο από ό, τι πρόκειται για την αναχώρησή του από τη μυϊκή πρόοδο – και οι δύο είναι παλιές ειδήσεις για διάφορους βαθμούς. Αυτό το σύντομο άρθρο αφορά έναν εξαιρετικά ξεχωριστό ιδιωτικό που του άρεσε καθώς και σεβαστή από τους αθλητές από μια σειρά εποχών, μέλη του Τύπου, καθώς και πολλούς σημαντικά από τους οπαδούς. Κανείς δεν μπορεί να πάρει τον Gregg να δηλώσει τι θέλουν, να φορέσει τα ρούχα που του λένε ή να πραγματοποιήσουν τεχνικές για απολαύσεις όπως κάποιο είδος σκύλου αγορών.

Μιλάει από την καρδιά καθώς και από αυτό που δηλώνει σήμερα σε μία ομάδα, είναι ακριβώς αυτό που δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε ένα εντελώς διαφορετικό πλήθος. Δεν υπάρχει υποκρισία όταν αφορά τον Valentino. Εσύ είτε τον αρέσει – ή δεν το κάνεις. Αυτός ο τύπος μπορεί να συνεχίσει ακόμη και τα πιο κουραστικά των εμφανίσεων καθώς και να αναπνέει τη ζωή σε αυτό. Πιστέψτε με, πολλοί ιστότοποι τον έχουν – από το σίδερο παραγωγής αιχμής σε ορισμένα προγράμματα, τόσο βαρετά όσο ένα παλιό μαχαίρι βουτύρου. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Gregg είναι η ικανότητα οπουδήποτε πηγαίνει. Έχει κερδίσει το σεβασμό, έχει καταλάβει πολύ πέρα από τη βιομηχανία φυσικής κατάστασης, καθώς και όταν όλα δηλωμένα και γίνονται, είναι ένας αληθινός ανεμιστήρας καθώς και δια βίου προσκόλληση του αθλητισμού του bodybuilding.

Κανείς σε αυτή τη ζωή δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουν κάνει λάθη. Μερικοί άνθρωποι ουσιαστικά ξεφεύγουν με δολοφονία καθώς και άλλοι διώκονται και/φυλακίζονται. Δεν είμαι εδώ για να δηλώσω ότι όλοι έχουμε αφιερωμένα εγκλήματα, καθώς σίγουρα δεν υπονοεί ότι υποδηλώνει ότι ο χρόνος είναι η μόνη μέθοδος για να σεβαστεί. Ωστόσο, ο Gregg έκανε κάποια σφάλματα νωρίς στη ζωή, όπως και στην αλήθεια να πληρώσει γι ‘αυτούς. Έκανε το ποινικό αδίκημα καθώς και το χρόνο – καθώς και δεν περνάει γύρω από αυτό (όπως μερικοί άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ..). Αγωνίστηκε φυσικά για πολλούς από το επάγγελμά του – χωρίς να χρησιμοποιεί τα εργαλεία μέχρι να φτάσει στο απόλυτο φυσικό του δυναμικό. Βοήθησε τον MD, έκανε τεράστια χρήματα, καθώς και στη συνέχεια έχασε τη δουλειά του. Είχε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή να πάρει οφέλη ανεργίας, ωστόσο δεν το έκανε στόχο της ζωής να συνεχίσει να σκουπίζει τον πρώην εργοδότη του για πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, αν ήσασταν ο φίλος του τότε, είσαι ο φίλος του σήμερα. Ποτέ δεν έχει περάσει στον Ron Harris, αλλά μιλάει εξαιρετικά γι ‘αυτόν, τακτικά. Ποτέ δεν απέρριψε τη φιλία του με τον Shawn Ray, καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις (όταν δικαιολογείται) δεν φοβάται να συμφωνήσει μαζί του. Στην πραγματικότητα, έπεσε με τον Ray καθ ‘όλη τη διάρκεια του συμβάντος του Dallas McCarver, αφού πίστευε (όπως και εγώ) ότι αν πρόκειται να παρουσιάσετε για τον Πρόεδρο, θα έπρεπε πολύ να είστε σε κορυφαία μορφή. Εάν όχι, μείνετε σπίτι. Είναι τόσο εύκολο όσο αυτό. Δεν μπορείτε να περιμένετε να πάρετε ένα πέρασμα b/c δεν αισθάνεστε καλά ή b/c είστε μόλις 27 (ή παρόλα αυτά νέοι είστε).

Ο Valentino έχει κερδίσει πραγματικό σεβασμό. Είναι ένα αληθινό μπλε κολάρο, αουτσάιντερ ήρωας σε ένα άθλημα για να αψηφήσει τις πιθανότητες. Μερικοί τύποι δεν γεννιούνται με τη γενετική Flex Wheeler, μπορεί να έχουν υποκαταστήματα Warren, ωστόσο μόνο στο bodybuilding μπορεί να είναι και οι δύο τύποι να είναι ο κ. Olympia επιλαχόντες. Οι γνήσιοι bodybuilders, όπως ο Gregg, δεν τους αρέσει να τους λένε τι δεν μπορούν να κάνουν. Δεν πιστεύουν έτσι. Είναι go-getters. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν θέλετε ποτέ να είστε σε αγώνα, αφού θα συνεχίσουν να επιστρέφουν σε σας. Είναι ατρόμητοι καθώς και αμείλικτοι. Δεν παρέχουν ποτέ. Έτσι, όταν άκουσα ότι ο Valentino απολύθηκε, το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να κάνω ήταν να πάρει ο πρώην εργοδότης του να επανεκτιμήσει καθώς και να τον ρωτήσει πίσω. Ο Gregg είναι η δεξιότητα καθώς και δεν υπάρχει κανένας σε αυτό το άθλημα σαν αυτόν. Πιστέψτε για αυτό, πιστέψτε γι ‘αυτό γνήσιο σκληρό. Θα επιστρέψω σε εσάς αύριο, μετά από μια μέρα και νύχτα της ρύθμισης του εγκεφάλου σας, καθώς δεν θα έχετε ακόμα κάποιον στο μυαλό. Για να δηλώσετε ότι ο Gregg δεν νοιάζεται, δεν θα ήταν ακριβής. Πραγματικά νοιάζεται πολύ περισσότερο από ό, τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Η μέθοδος του δεν είναι αυτή που βασίζεται στην αδιαφορία ή την απάθεια, είναι μία που βασίζεται στον εαυτό του. Δεν είναι ούτε ένας αδερφός. Θα δουλέψει δύσκολα – ως ιστορικό του στο MSM & MD show – ωστόσο, δεν θα καθίσει σε μια πέρκα καθώς και παπαγάλους των σημείων ομιλίας του αφεντικού. Ο Gregg Valentino δεν είναι ο Stooge.

Η αλήθεια που είναι τόσο σεβαστή είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάστηκε κατά μήκος μερικών από τους πιο καταξιωμένους bodybuilders στο Generation Eround. Έχει βρεθεί σε όλες τις ταινίες τους, που εμφανίζονται συχνά στο κανάλι του YouTube, καθώς και ως αποτέλεσμα, καταβάλλεται εξαιρετικά καλά για τις προσπάθειές του. Η γενιά σιδήρου έχει κάνει ό, τι λίγα άλλα καταστήματα bodybuilding ήταν σε θέση να κάνουν. Παράγουν πρωτότυπο υλικό που απολαμβάνει οι παλιοί οπαδοί bodybuilding, εκτός από τις χιλιετηρίδες που βρίσκουν μόλις τώρα τα βάρη καθώς και τη ζωή στην καθαρά ψηφιακή εποχή. Ήταν σε θέση να παράγουν ένα ρόστερ που περιλαμβάνει τους Luimarco, Kai Greene, καθώς και Gregg Valentino, ακριβώς προςΟνομάστε μερικά. Ενώ οι πολυάριθμες ιστοσελίδες ανακαλύπτουν τον εαυτό τους να ανακατεύονται για δολάρια διαφημίσεων καθώς και να αναρωτιούνται ποιο τμήμα θα πρέπει να κόψουν στη συνέχεια, η Generation Iron είναι εδώ για να μείνει, βάζοντας φρέσκο υλικό, καθώς και να πληρώνει τους ανθρώπους τους ανάλογα. Καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, καταλαβαίνουν τι είναι το Gregg, καθώς και μαζί, κάνουν αυτό να συμβεί!

Τούτου λεχθέντος, έχουμε μερικούς φανταστικούς χαρακτήρες στο άθλημα του bodybuilding, ωστόσο, αν ζητήσετε από κάποιον εκτός της αγοράς που πολυάριθμες από τις “διασημότητες γυμναστικής” μας είναι, πολλοί καθημερινοί άνθρωποι δεν θα τους καταλάβαιναν από τον Αδάμ (ή την Εύα). Η πραγματικότητα είναι ότι το mainstream public είναι ως επί το πλείστον unamused από 20 “+ όπλα ή συρρικνωμένες γλουτές. Αυτό είναι συγκλονιστικό – ξέρω, έτσι; Αν δεν είστε το όνομα είναι Arnold ή μετατράπηκε σε υπεράνθρωπο φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα σε μια τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1970, πολλοί άνθρωποι θα συνεχίσουν να στρέφονται με τα κανάλια. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως η αλίευση της μάζας των μυών του Kali σε ένα βιομηχανικό Geico ή ο Jerome Ferguson που αναπηδούν τα pecs του σε ένα παγκόσμιο φυσικό γυμναστήριο. Ωστόσο, ένας άνδρας όπως ο Gregg Valentino έχει κάνει γνήσια τηλεόραση, πιστώνεται καθώς και απευθύνεται στο όνομα, καθώς και να πάρει σημαντικό χρόνο εκπομπής. Ο Gregg έχει κάνει το The Tyra Banks Show, το The Carson Everyday Show, ακόμη και με συνέντευξη από τον Jay Leno, καθώς και πολύ περισσότερο. Τι υπονοώ “πολύ περισσότερο;” Λοιπόν, είναι επίσης στην ασημένια οθόνη σε μια ταινία μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει, που ονομάζεται μεγαλύτερη, ισχυρότερη, ταχύτερη! Επιπλέον, ο Gregg μιλάει όταν είναι στην τηλεόραση, είναι ο ίδιος, καθώς είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος με σούπερ σταρ όπως είναι μαζί μας. Είτε μιλάει στον Jay Leno ή στον Jay Cutler, ο Gregg είναι ο Gregg. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει καταλάβει και σεβαστό – τόσο στην αγορά φυσικής κατάστασης όσο και πέρα από αυτό.

Πιστεύω ότι ένα πράγμα που οι άνθρωποι σταματούν να εργάζονται για να αναγνωρίσουν για τον Gregg είναι ακριβώς πόσο ένα μεγάλο πρόσωπο που είναι. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ψυχωσικός, άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα σας πολεμήσει μόνο από τότε που βρέχει έξω. Αν και οι αλληλεπιδράσεις μου μαζί του ήταν περιορισμένες, πάντα βασίζομαι στα ένστικτά μου. Επίσης, βασίζομαι στην κρίση των ανθρώπων που τηλεφωνώ σε φίλους. Τέλος, κοιτάζω καθώς προσπαθώ να συνειδητοποιήσω, τον κόσμο γύρω μου. Ότι όλα έχουν ειπωθεί, θεωρώ ότι ο Gregg είναι ένας πραγματικά καλός, ίσως και καλός για το καλό του.

Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι. Η αγορά φυσικής κατάστασης είναι η Cutthroat. Μπορείτε να έχετε μια φανταστική σωματική διάπλαση, είναι διαθέσιμες σε φανταστική κατάσταση, καθώς και εξαιρετικά καλά για τον εαυτό σας στο NPC καθώς και το IFBB. Βλέπετε, πιστεύω ολόψυχα ότι η κρίση είναι τόσο δίκαιη όσο η ανθρώπινη δυνατή. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όσοι εργάζονται δύσκολα καθώς και να αφιερώσουν τον εαυτό τους να είναι οι καλύτεροι στο τμήμα τους, θα ανταμειφθούν κατάλληλα όταν αφορά τις τοποθετήσεις. Ωστόσο, όταν μιλάω για τη βιομηχανία, δεν μιλάω για τη σκηνή. Για τους περισσότερους, η σκηνή δεν πληρώνει τους λογαριασμούς. Είναι πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα έξοδα τους (π.χ. κόστος προετοιμασίας διαγωνισμού). Για εκείνους των οποίων το βιοπορισμό γίνεται μέσα στο άθλημα, τα χρήματα για τα έξοδα προέρχονται από την εργασία στο συμπλήρωμα, την κατάρτιση, καθώς και από τα πεδία που σχετίζονται με τα μέσα της επιχείρησης. Είτε προετοιμάζετε ή εκπαιδεύετε πελάτες, εργάζεστε ή χρηματοδοτείται από μια εταιρεία συμπληρωμάτων, ή αν συνθέτετε άρθρα, επεξεργαστείτε βίντεο ή κάλυψη διαγωνισμού, εάν βρίσκεστε στην αγορά φυσικής ικανότητας που πρέπει να εργαστείτε – καθώς και εργάζεστε σκληρά ! Εάν είστε κορόιδο ή αν είστε πραγματικά καλός τύπος, δεν μου αρέσει να το σπάσω, ωστόσο θα επωφεληθείτε από τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εξαιρετικά λίγοι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν σε απευθείας σύνδεση. Ο διαγωνισμός είναι απολύτως άγριος! Όλοι χτυπούν καθώς και κάθε εργασία έχει μια μακρά σειρά ανθρώπων που το περιμένουν. Σε αυτή τη ζωή, οι μόνοι που παίρνουν ποτέ να απολαύσουν τους καρπούς της εργασίας τους είναι οι καρχαρίες. Μην πιστεύετε μόνο έναν καρχαρία ως αρπακτικό με δόντια με ξυράφια, ωστόσο πιστεύετε ότι ένας καρχαρίας ως απλώς κάποιος που τον βάζει πάνω από οποιονδήποτε άλλο. Πιστέψτε έναν καρχαρία ως κυνηγός, έναν πάροχο, όχι απαραίτητα ως κακό, ωστόσο πολλοί σίγουρα εγωιστές.

Υπάρχουν καρχαρίες καθώς και τότε υπάρχουν καλά παιδιά/κορίτσια. Μου αρέσουν οι καλοί άνθρωποι, ωστόσο μου αρέσει να τρώω, περισσότερο. Οι καλοί άνθρωποι μπαίνουν στο έλεος των άλλων. Οι καλοί άνθρωποι παίρνουν κονσερβοποιημένα, καθώς και το κράτος λένε χάρη σε σας καθώς βγαίνουν από την πόρτα με τα προσωπικά τους αντικείμενα γεμάτα σε ένα κενό κουτί μπανάνας Chiquita. Όλοι πάντα αισθάνονται φτωχοί όταν οι καλοί άνθρωποι βιδώνονται, ωστόσο δεν είναι φτωχοί για να τους παράσχουν οποιοδήποτε είδος χρημάτων ή να τα παραχωρήσουν με δουλειά. Απλώς αισθάνονται φτωχοί γι ‘αυτούς, στη συνέχεια συνεχίζουν να ζουν τη μεγάλη τους ζωή.

Ο Valentino έχει καταβάλει από καιρό τα τέλη του. Έχει πολύ περισσότερα από ό, τι κέρδισε το καλύτερο για να είναι στο κάθισμα του σκαφών, να τηλεφωνήσει στα πλάνα, καθώς και να θέσει τον τόνο αυτού που θα είναι μέρος – σε όλα τα πράγματα! Με τη γενιά σιδήρου, παίρνει την αγάπη, τον σεβασμό, καθώς και την καινοτόμο ευελιξία για να είναι ο ίδιος. Ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να έχει συμβεί σε μυϊκή μάζα αθλητισμός, μυϊκή ανάπτυξη ή οποιοσδήποτεE αλλιώς, έχω το συναίσθημα ότι ο Gregg γίνεται ο κ. Good Guy.

Δεν υπάρχει πολύ καλύτερος χρόνος από τώρα – να κάνει το σημάδι του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.