αλλάζουν στο AMI (Weider Publishing)
από τον Anthony Roberts

Το Muscle & Fitness είναι αυτό που ονομάζουμε, στον κλάδο, ένα “περιοδικό εκκίνησης”. Με άλλα λόγια, όταν φτάσετε στην κατάρτιση βάρους, αυτό είναι πιθανό το πρώτο περιοδικό που πρόκειται να πάρετε και να διαβάσετε. Τα περισσότερα περιοδικά εκκίνησης έχουν ένα αναγνωστικό κοινό που απομακρύνεται μόνο μερικά χρόνια από το τελευταίο Derby Pinewood.

Είναι σαν το Playboy, από αυτή την άποψη … όταν είσαι άντρας, σε εκείνη την ηλικία, είναι ίσως το πρώτο περιοδικό που παίρνεις τα χέρια σου. Χρειάζονται λίγα χρόνια για να καταλάβουμε πραγματικά πού βρίσκονται τα αληθινά σας γεύματα (δείχνει ο γαϊδάρος, πορνό ακρωτηριασμού, cosplay, κλπ …) και προχωράτε σε διαφορετικό υλικό ανάγνωσης.

Φυσικά, τα πιο κερδοφόρα περιοδικά στον κλάδο θα είναι πάντα τα περιοδικά Starter – επειδή υπάρχει πάντα ένα παιδί που παίρνει ένα βάρος για πρώτη φορά και αυτό το παιδί θα χρειαστεί κάποιο τρόπο για να καταλάβει τι κάνει. Και δεν είναι όλοι κολλούν με την κατάρτιση για όλη τους τη ζωή, οπότε υπάρχει ένα

Πυραμίδα της εμπειρίας, με αρχάριους να αποτελούν την πρώτη και τη μεγαλύτερη βαθμίδα και τα βαρύτερα κέρδη που εκφράζονται με αυτό το αναγνωστικό κοινό. Το μόνο πραγματικά επιτυχημένο περιοδικό που τροφοδότησε ένα εξελιγμένο αναγνωστικό κοινό ήταν το αρχικό Muscle Media 2000, ενώ ακόμη και τα προχωρημένα ενημερωτικά δελτία (Dirty Dieting κ.λπ. …) απέτυχαν να αποθέσει κέρδος.

Είναι σαν την υγεία των ανδρών (μια δημοσίευση Rodale) … για περίπου τρία χρόνια, είχαν μόνο δύο άρθρα σε ολόκληρο το περιοδικό: “Workout του Gerard Butler” & “Train Like a Mma Fighter!” Χρησιμοποίησαν κυριολεκτικά την ίδια φωτογραφία του Gerard Butler κάθε μήνα για ένα χρόνο. Δεν αστειεύομαι.

Σοβαρά, αυτή είναι η ίδια φωτογραφία σε δύο διαφορετικά καλύμματα.

Μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα επειδή ο κύκλος εργασιών του αναγνώστη είναι υψηλός. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για γυμναστήριο ή ανυψωτικά βάρη πρόκειται να κολλήσουν με αυτό. Και ακόμα κι αν κολλήσετε με την κατάρτιση βάρους, θα καταλάβετε γρήγορα ότι η υγεία των ανδρών δεν είναι πραγματικά ένα σοβαρό περιοδικό.

Το ίδιο ισχύει και για το Muscle & Fitness. Είχαν τον Chris Lockwood, έναν μάγκα που εργάστηκε σε πανεπιστημιακό επίπεδο, το όνομα του οποίου θα βρείτε σε πολλά άρθρα περιοδικών και ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το διδακτορικό του, μαζί με τον Dave Barr (ένας άντρας που εργάστηκε για τη NASA και υποψιάζομαι ότι παίζει α Μέση παιχνίδι του Warcraft).

Αλλά και οι δύο αυτοί δεν είναι πλέον στην εταιρεία, και ο παλιός συντάκτης από την Maxim έχει αναλάβει, φέρνοντας μαζί του όλη την πίστη του δρόμου του Justin Bieber. Αυτή τη στιγμή παραμένουν στο προσωπικό είναι μια δέσμη των hacks που έχουν απασχοληθεί με το περιοδικό δημοσίως, ενώ παράλληλα τρέχει BPI (The Nutritional Company) πίσω από τις σκηνές.

Gee … αυτό μου θυμίζει την κατάσταση πριν από μερικά χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε στα δικαστικά έγγραφα ότι ο Victor Conte είχε δωροδοκήσει τον Jeff Feliciano για να γράψει θετικά συντακτικά για το ZMA. Και πάλι, ποια κατάσταση; Ο Jeff παρέμεινε στο προσωπικό, ακόμα και μετά την ανακαλύφησή του ότι είχε δωροδοκήσει από τον Conte.

Θα σας αφήσω να αφομοιώσετε αυτό για ένα δευτερόλεπτο… Η M & F έχει απαλλαγεί από τον Δρ Chris Lockwood, ο οποίος είχε δημοσιευθεί σε πολλά επιστημονικά άρθρα (Think PubMed) κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, μαζί με τον Dave Barr και τους αντικατέστησε Με ένα μάγκα που επεξεργάστηκε ένα περιοδικό που χαρακτήρισε τρομερά αστεία και εικόνες με αεροπορικά skanks σε ψηλά τακούνια.

Το Maxim είναι το ύψος του λογοτεχνικού couture douchebag. Είναι το faux hawk του κόσμου των περιοδικών. Είναι ένας μηνιαίος κατάλογος του Douchebaggery … αν το Maxim ήταν ένα τατουάζ, θα ήταν ένα φυλετικό περιβραχιόνιο … συνδεδεμένο με έναν ιδρωμένο τύπο … σε ένα πουκάμισο Ed Hardy.

Και τώρα ο τύπος που επέβλεψε αυτό το χάος θα είναι υπεύθυνος για το μεγαλύτερο και πιο ορατό περιοδικό γυμναστικής στον κλάδο. (Σχεδόν) δεν μπορεί να επιδεινωθεί.

Και λόγω της ανάκλησης της υδροξυκλίας, η M & F αναγκάστηκε να κρατήσει το προσωπικό αυξάνεται για δύο χρόνια καθώς και τους πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να υποβληθούν σε πτώχευση* Πρώτον) και να ανταλλάξει μια καταπληκτική συμφωνία γραφείων στην Καλιφόρνια για να προσθέσει 10.000 τετραγωνικά πόδια στο γραφείο της Νέας Υόρκης (που πηγαίνει από 70k + γραφεία της Καλιφόρνια, T0 80k τετραγωνικά πόδια, συνολικά, στο Μανχάταν).

Ο Vince Andrich, του Muscle Insider, παρείχε αυτή τη διορατικότητα:

Αυτή η κίνηση από την AMI θα πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά από τους εκτελεστές μάρκετινγκ στις κορυφαίες εταιρείες διατροφής αθλητικών διατροφών. Γιατί; Επειδή για όσο διάστημα έχουν περάσει, όταν πρόκειται για τα συμπληρώματα μάρκετινγκ (bodybuilding), η M & F και η Flex έχουν απομακρυνθεί από το “χρυσό πρότυπο” για αξία, δηλαδή, η εξουσία πώλησης/ανά δολάριο που δαπανάται για να φτάσει σε έναν καταναλωτή. Στο μάρκετινγκ μιλούν αυτό απλά σημαίνει ένα χαμηλότερο “CPM”, ή το κόστος για να φτάσουν οι 1000 (m) καταναλωτές.

Αλλά, για πολλούς λόγους, η M & F και η Flex πάντα φαινόταν να προσελκύουν τους πιο σοβαρούς αρχάριους για την κατάρτιση βάρους, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοώ είναι αυτό.

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αρχίζουν να σηκώνουν βάρη δεν θα συνεχίσουν να το κάνουν μόλις λίγα χρόνια αργότερα, η M & F και η Flex φαίνεται να προσελκύουν τους σοβαρότερους αρχάριους. Έτσι, ακόμη και αν αυτοί οι καταναλωτές εγκαταλείψουν μετά από λίγα χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος των αναγνώστες AMI μπήκαν στοΟλόκληροι οι μυς και η δύναμη αντιμετωπίζουν περισσότερα κίνητρα και επιθυμία και έτσι είναι καλύτεροι καταναλωτές για τους καταναλωτές για τους αθλητικούς συμπλήρωμα. Ζήτησα από ένα πολύ έμπειρο αθλητικό supp exec για αυτό το φαινόμενο και εδώ είναι αυτό που είπε:

1) Ίσως είναι επειδή ο Weider (Joe) είχε περάσει σε καταπληκτικά μήκη για να πάρει τις καλύτερες pysiques στον κόσμο με σύμβαση, στη συνέχεια προωθούσε τα περιοδικά του σχεδόν αποκλειστικά (σίγουρα πριν από χρόνια αυτό ήταν αλήθεια) και έτσι τα περιοδικά του ίσως ήταν απλά πιο οπτικά κίνητρα για τον μέσο αρχάριο. Σκεφτείτε τον Arnold και τον Zane, ακόμη και τον Yates και τον Coleman.

2) Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι οι ρουτίνες άσκησης σε M & F και Flex είναι στην πραγματικότητα δομημένες σωστά, ως επί το πλείστον, και αρκετά έντονες για να αποδώσουν σοβαρά κέρδη.

3) Πιθανότατα, όπου οι Weider Mags έγιναν πραγματικά σημαντικοί για τους εμπόρους των αθλητικών συμπληρωμάτων είναι μέσα στα πολλά άρθρα διατροφής που δημοσιεύουν με προγράμματα για την απόκτηση μάζας, κοπής κλπ., Τα οποία είναι pro συμπλήρωμα.

Προσθέστε όλα τα επάνω και η M & F και η Flex φαίνεται να έχουν φέρει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα της αγοράς για την πώληση αθλητικών συμπληρωμάτων. Αντίθετα, η υγεία των ανδρών, που έχει πολλούς περισσότερους αναγνώστες (περίπου 2 φορές του M & F, και κοστίζει περισσότερο από 3x για μια διαφήμιση μιας σελίδας), έχει πάντα προβληθεί (από τους έμπειρους εμπόρους συμπληρωμάτων) ως περιοδικό “τραπεζιού καφέ”, που σημαίνει ότι ο καταναλωτής τους, Θέλει να μοιάζει να είναι σοβαρά σε γυμναστήριο, αλλά στην πραγματικότητα το αγοράζει για να αναζητήσει μια νέα κολόνια ή να παρακολουθήσει. Διαβάστε: Όχι ότι ο Serous για την τοποθέτηση μυών. Πιο πρόσφατα, η Mens Health έχει βελτιώσει σημαντικά τα άρθρα άσκησής τους, αλλά προέρχονται από ένα μέρος που βρίσκεται πολύ πίσω από αυτό του Ami/Weider, και στην πραγματικότητα μπορεί να βρείτε το τυπικό πρόγραμμα “Do It in in the Body-Weight Training” στο επόμενο τεύχος. Όχι ακριβώς τα πράγματα που θα εξυπηρετήσουν τις επιθυμίες ενός νεαρού έφηβου που πραγματικά θέλει να κάνει τα κέρδη μυών και δύναμης. Τελικά, το πρόβλημα για την AMI είναι ότι βασίστηκαν πάρα πολύ στη Muscletech και όταν ο Mt Coughed Ami πήρε τη γρίπη. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιο περιοδικό θα καταγράψει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να συνεχίσουν να οδηγούν τη δημοτικότητα της κατάρτισης βάρους (σε επίπεδο όπου κερδίζετε) και να πουλήσετε αρκετά σπορ συμπληρώματα, με μια διαφορετική πελατειακή βάση για να κάνετε πολύ διαρκή επιχείρηση.

Είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών για το AMI/WEIDER και τα περιοδικά τους … αλλά αν διαβάζετε το blog μου, πιθανότατα δεν διαβάζετε το Muscle & Fitness. Οι αλλαγές που βλέπω δεν πρόκειται να κάνουν το Weider/AMI πιο ισχυρότερο στα μάτια του μέσου αναγνώστη μου – και αυτό ακριβώς μου αρέσει.

Πηγή άρθρου

Leave a Reply

Your email address will not be published.