Hey εκεί καθώς και ευχαριστημένη Δευτέρα! Αγόρασα ένα bodybugg την Παρασκευή, καθώς και το χρησιμοποίησα, λαμβάνοντας υπόψη ότι αργά εκείνο το βράδυ. Για όσους δεν καταλαβαίνουν – το bodybugg είναι ένα σύστημα περιβραχιών καθώς και το σύστημα προγράμματος υπολογιστών που παρακολουθεί ακριβώς πώς πολλές θερμίδες που ρίχνετε κάθε μέρα.

Στο τέλος μιας δραστηριότητας ή στο τέλος της ημέρας που το συνδέετε στον υπολογιστή σας, καθώς δείχνει ακριβώς πώς πολλές θερμίδες που κάηκα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε ένα συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς πολλές θερμίδες που κάηκα κατά την άσκηση.
Τα νεότερα μου βίντεο

Ταξιδέψτε την κριτική Jane
Ταξιδιού Jane φορητή αναθεώρηση ουροποιητικών.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 8 λεπτών, 1 δευτερόλεπτο

Επόμενο
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
12:07

Ζω
00:00
08:21
08:01

Το BB στο σύστημα Διαδικτύου σας επιτρέπει να εισάγετε όλο το φαγητό σας για την ημέρα, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις θερμίδες σε έναντι θερμίδων. Δεν είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των ιχνηλάτη θερμίδων στο Διαδίκτυο, καθώς και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα.

Ήθελα ένα BB εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο δεν ήταν σε μια θέση όπου οι πληροφορίες θα είχαν κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, η αλήθεια ότι ξεκινώ την κατάρτιση του μαραθωνίου καθώς και προσπαθώντας να τρώω διαισθητικά με κάποια απώλεια βάρους που πασπαλίζεται στην κορυφή – είναι πολύ για το σώμα μου να το διαχειριστεί. Είμαι εξαιρετικά περίεργος για το πόσο πολλές θερμίδες ρίχνω ενώ τρέχω σε σχέση με τις ημέρες ανάπαυσης, όπως και κάποιες βαθιές πίστευες πριν αποφασίσω να το αγοράσω.

Ο στόχος μου με το bodybugg είναι να αποκτήσω μια πολύ καλύτερη ιδέα για το πώς πολλές θερμίδες που έριξα καθώς και ακριβώς πώς πρέπει να τρώω μια μέρα. Έχω πολλές προϋπάρχουσες έννοιες για το ακριβώς πώς πολλές θερμίδες πρέπει να φάει για να χάσει/διατηρεί/να είναι ευτυχισμένος … ωστόσο κανένας από αυτούς δεν βασίζεται στο σώμα μου.

Το έβαλα για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής, καθώς και τα πάντα το Σάββατο καθώς και τον ύπνο. Σάββατο έτρεξα 4 μίλια απλά καθώς και 2 πολύ περισσότερα τρέξιμο/περίπατο με τον Ben. Εκτός αυτού δεν ήμουν εξαιρετικά ενεργός.

Γι ‘αυτό, όταν έχω συνδεθεί στο BB για να δω ακριβώς πόσο πολλές θερμίδες έκαψα το Σάββατο ήμουν εξαιρετικά συγκλονισμένος που το έβλεπα πάνω από 3.000. Ναι.

Είμαι σκεπτικός ότι είναι πάνω από 3.000, ωστόσο δεν παραπονιέμαι αν είναι αλήθεια

Πάω να το φορέσω μερικές πολύ περισσότερες μέρες πριν επιλέξω αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν επιλέξω αυτό το πράγμα είναι νόμιμο τότε σχεδιάζω να αρχίσω να τρώω με τον Michael Phelps.

Δεν παρακολουθώ τις θερμίδες ιδανικές τώρα, ωστόσο υποψιάζομαι ότι τρώω σαν εφηβικό παιδί για να διατηρήσω το σημερινό μου βάρος αν αυτοί οι αριθμοί είναι σωστοί. Αυτό δεν χρειάζεται πραγματικά, καθώς μπορεί να ακολουθήσουν ορισμένες τροποποιήσεις.

Update Body for Life: Δεν έχω συμμορφωθεί με το σώμα για τη ζωή, αφού η νέα προσθήκη πουλερικών (και πολύ περισσότερα αυγά) στο σχέδιο διατροφής μου με έριξε για βρόχο. Τον Ιανουάριο, άρχισα να τρώω πουλερικά μετά από πολλά χρόνια που ήταν veggie καθώς και ξεκίνησε το σχέδιο διατροφής υψηλής πρωτεΐνης ακριβώς την ίδια στιγμή. Έκανα μια απόφαση ότι η τροποποίηση ενός ατόμου ήταν επαρκής με βάση ακριβώς πώς ανταποκρίθηκε το σώμα μου. Άρχισα αμέσως να αισθάνομαι πολύ πιο κορεσμένος, καθώς και λιγότερο “επιρρεπής σε επιρρεπή”.

Οι τροποποιήσεις με ώθηση στην πρωτεΐνη ήταν όλες θετικές, καθώς και ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτό αντί να εμμονή σε μεγέθη εξαρτημάτων καθώς και θερμίδες. Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μόνη μέθοδος που θα πάρω ταχύτερα είναι αν χάσω βάρος καθώς και αυτό εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός στόχος μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασα το BB καθώς και σύντομα θα προσπαθήσω να μειώσουμε τις θερμίδες συντηρητικά με βάση ακριβώς πώς πολλά καίγονται.

Σήμερα το πρωί πήγα σε 6 miler. Πρόκειται να είναι ένα τρέξιμο tempo, ωστόσο δεν ήταν όλα τα μίλια tempo μου ήταν γρήγορα.

Στη συνέχεια, έσπασα αυτό το νέο γεύση της σκόνης πρωτεΐνης. Όχι ανεμιστήρας.

Με το κούνημα της πρωτεΐνης μου: PB & J Κανέλα σταφίδας Toast καθώς και Sourdough με EB. Αγόρασα το Sourdough του Boudin από την Costco. Είναι καταπληκτικό.

Δευτέρα μίνι γκολ για 2/21/2011:

1. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο 2 φορές αυτήν την εβδομάδα

2. Κολλήστε τη ρουτίνα (για μία φορά) καθώς και τέντωμα

3. Μελέτη έρευνας για την εξέταση ACE κάθε μέρα τουλάχιστον 1 ώρα ημερησίως

Έχετε οποιοδήποτε είδος μίνι γκολ της Δευτέρας;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

ΜερίδιοΤαχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Ακριβώς πώς να σταματήσετε μια κακή ρουτίνα hack – 126

Ακριβώς πώς να σταματήσετε μια κακή ρουτίνα hack – 126

Τεχνική για να σταματήσετε να τρώτε, να τρώτε ή να κάνετε μια ακόμη κακή συνήθεια. Η καλύτερη διαισθητική ιδέα φαγητού για να σας βοηθήσει να αποκόψετε το σχέδιο διατροφής

Το τρέξιμο είναι η καλύτερη μέθοδος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Το τρέξιμο είναι η καλύτερη μέθοδος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Ακριβώς πώς να χάσετε το βάρος σας, καθώς και να απολαύσετε το ταξίδι. Ιδέες για την απώλεια βάρους με το τρέξιμο. Ακριβώς πώς να απολαύσετε την εκτέλεση καθώς και να αισθανθείτε goo

Ε & Α για το διαισθητικό φαγητό & binging, ιδέες για το καλοκαίρι που τρέχει καθώς και περισσότερα!

Ε & Α για το διαισθητικό φαγητό & binging, ιδέες για το καλοκαίρι που τρέχει καθώς και περισσότερα!

Τρέχοντας τρόφιμα φυσική κατάσταση διαισθητικές ανησυχίες διατροφής καθώς και απαντήσεις. Ιδέες για το καλοκαίρι τρέχει, τι να κάνετε αν είστε κατάθλιψη και

Απώλεια βάρους, καρπούζι καθώς και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου με τον Ντιέγκο

Απώλεια βάρους, καρπούζι καθώς και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου με τον Ντιέγκο

Ακριβώς πώς να συμπαθείτε τον εαυτό σας ενώ βελτιώνετε τον εαυτό σας. Θετικότητα σώματος ενώ χάνει βάρος ή πηγαίνει μετά από ένα στόχο. Ιδέες για το πώς ακριβώς

Ημερολόγιο προπόνησης για δρομείς με ασκήσεις καθώς και ιδέες – Δεκέμβριος 2019

Ημερολόγιο προπόνησης για δρομείς με ασκήσεις καθώς και ιδέες – Δεκέμβριος 2019

προπόνηση καθώς και το ημερολόγιο για τον Δεκέμβριο. δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για νέους δρομείς με ασκήσεις σωματικού βάρους καθώς και runnin

Μακροεντολές 101 με tina από καρότα n κέικ – 137

Μακροεντολές 101 με tina από καρότα n κέικ – 137

Run Eat Reath Podcast 137 Μακρές 101 με καρότα και συγγραφέα κέικ Tina Haupert. Τι πρέπει να τρώνε οι δρομείς για να τρέξουν γρηγορότερα και

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.