Η σημερινή μεξικάνικη συνταγή Δευτέρας Δευτέρας είναι Chilaquiles, ένα παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο πρωινού.

Έκανα αυτά για τον Ben όταν χρονολογούσαμε, όπως πίστευε ότι δήλωσα ότι δηλώσαμε “δολοφόνους τσίλι” όταν δήλωσα “Chilaquiles”. Είναι προφέρεται εξαιρετικά παρόμοιο (chee-le-key-less), γι ‘αυτό τα αποκαλούμε τώρα;
Τα τελευταία μου βίντεο

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
14:26

Όπως και με τις περισσότερες από τις συνταγές μου, αυτό το γεύμα χωρίς κρέας είναι εξαιρετικά απλό, σούπερ γρήγορο και χρειάζεται μόνο μερικά συστατικά. Αυτό είναι ένα φανταστικό γεύμα για να φτιάξετε όταν βρίσκεστε στο κάτω μέρος της τσάντας Tortilla σας – τα ψίχουλα δουλεύουν εντελώς εδώ!

Συστατικά:

1 φλιτζάνι τσιπς Tortilla σε μικρά κομμάτια

2 αυγά και πασπαλίζουμε γάλα

Μικρό δοχείο φιλικό προς το περιβάλλον τσίλι (χρησιμοποιήστε όσο θέλετε)

1/3C τεμαχισμένο τυρί

Αλάτι καθώς και πιπέρι

Κατευθύνσεις:

1. Ζεστή κατσαρόλα με λάδι

2. Ανακατέψτε τα αυγά με το πασπαλίζουμε γάλα (κλειδί για χνουδωτά)

3. Προσθέστε μάρκες καθώς και θερμά καλά

4. Προσθέστε αυγά καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον τσίλι στο τηγάνι, μαγειρέψτε καλά

5. Κορυφή με τυρί για γεύση. Εκτός από τη ζεστή σάλτσα αν είστε κάτω για αυτό.

Απολαμβάνω!

Σε άλλες Δευτέρα τρώει…

Μετά από ένα 6 miler με μερικές επαναλήψεις που ρίχτηκαν μέσα, έκανα κάποια πιπέρι πλιγούρι. Αλλά, αντί για πιπέρι, χρησιμοποίησα σπόρους chia. Τρελό, ξέρω.

Μεσημεριανό στη τεράστια νέα μου τσάντα! Συσκευάσαμε ένα veggie burger wrap, καρότα και λωρίδες πιπέρι, καρπούζι καθώς και ένα νέο μπαρ.

Έχω επιλέξει αυτό το μπαρ όταν πήγα στο Whole Foods για τους νέους Larabars την άλλη μέρα. Δυστυχώς, δεν τους είχαν. Έτσι, σε μια αποφασιστική προσπάθεια να αντικαταστήσω την επιθυμία μου με μια εναλλασσόμενη μπάρα, τα πήρα. Ήταν εντάξει, ωστόσο, αν έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε αυτό ή ένα Larabar, πηγαίνετε Lara.

Συσκευάστηκα το πιο τυχαίο μείγμα δημητριακών καθώς και αλμυρών κάσιων για να πάω στην κορυφή του γιαουρτιού μου σήμερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ίσως είναι από τότε που μου αρέσουν τα κάσιους, ωστόσο λειτούργησε.

Μετά τη δουλειά σταμάτησα στο κατάστημα για κάτι να πίνω, καθώς βγήκε με μια τσάντα sunchips. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς συνέβη αυτό, ωστόσο αυτές οι νέες βιοδιασπώμενες σακούλες είναι δυνατές όπως όλη η κόλαση. Μεγάλη για το περιβάλλον, φτωχό για “πάνινα παπούτσια τροφίμων” όπως εγώ. Ακριβώς πώς θα έπρεπε να παίρνω τσιπς δυσδιάκριτα τώρα;!

Όταν επέλεξα τον Ben από τη δουλειά του έδωσα κάποιες ηλιακές. Αποδεικνύεται ότι δεν έτρωγε το μεσημεριανό του από τότε που βγήκε με συναδέλφους, οπότε ήθελε να σνακάρει σε αυτό.

Στη συνέχεια, έσπασε ένα αβοκάντο, μαχαίρι καθώς και κουτάλι. Αυτός ο τύπος απλά συσκευάζει το κουτί του γεύματος γεμάτο αβοκάντο καθώς και τσιπ. Τουλάχιστον είναι ψημένα τσιπς σήμερα.

Του είπα να μην φέρει μαχαίρια στη δουλειά, ωστόσο επέμεινε ότι ήταν “να πάρει ένα μαχαίρι στην ημέρα εργασίας”. Θα πρέπει να επιθεωρήσω σε αυτό.

Το τυχαίο δείπνο μου από ένα γεύμα LC με φασόλια καθώς και μπρόκολο, καθώς και ανύπαρκτο ζυμαρικά.

Χθες το βράδυ μετά τη δημοσίευση του αδελφού μου, καθώς και ο αγαπημένος του έφερε σε όλους τους Blizzberry κατεψυγμένο γιαούρτι.

Είχα λίγο ακόμα κι αν έχω ήδη καθαρίσει τα δόντια μου. Το βούρτσισμα δύο φορές είναι μια σπατάλη οδοντόκρεμας, οπότε πήγα στο κρεβάτι με ούλα ζάχαρης. Όχι πραγματικά, ωστόσο έκανε την ιστορία καλύτερα.

Απολαύστε τους δολοφόνους τσίλι σας!

Ερώτηση: Ποια είναι η προτιμώμενη τηλεοπτική σας εκπομπή αυτή τη στιγμή;

Δεν είμαι ακόμα πάνω από το χαμένο να φύγω; Ωστόσο, σκέφτομαι να φτάσω στο σκάφος με το Jersey Shore, ειδικά μετά το χορό μου Snooki αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

15 Quick Pre Run Snack Ιδέες

15 Quick Pre Run Snack ΙδέεςΤι να φάτε πριν τρέξετε καθώς και πότε να φάτε. 15 Έννοιες Snack για νέους δρομείς, καθώς και κατάρτιση για μισό μαραθώνιο

Αργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Αργά κυνήγι αυγών αυγών του Πάσχα

Εκτέλεση του κυνηγιού αυγών του Πάσχα του Πάσχα. Συμβουλές για μια διασκεδαστική αναζήτηση αυγών κομφετί με το εξαιρετικά κοκκινωπό χρυσό retreiver μου καθώς και τον ήχο

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά το τρέξιμο για να ανακτήσετε γρηγορότερα. 15 Δημοσιεύστε ιδέες σνακ. Τι πρέπει να φάω μετά από ένα τρέξιμο; καθώς και συμβουλές για να βοηθήσετε yo

Το τρέξιμο είναι η καλύτερη μέθοδος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Το τρέξιμο είναι η καλύτερη μέθοδος για να χάσετε βάρος, αλλά …

Ακριβώς πώς να χάσετε βάρος τρέχοντας καθώς και να απολαύσετε το ταξίδι. Συμβουλές για την απώλεια βάρους με το τρέξιμο. Ακριβώς πώς να απολαύσετε το τρέξιμο καθώς και να αισθανθείτε goo

Κρίκετ τσιπς-δοκιμή πρωτεΐνης κρίκετ σε βίντεο μάρκες

Κρίκετ τσιπς-δοκιμή πρωτεΐνης κρίκετ σε βίντεο μάρκες

Τσιπ από γρύλους. Τρώτε αναθεώρηση των τσιπ πρωτεϊνών. Προσπαθώ τσιπ κρίκετ φτιαγμένα με σκόνη πρωτεΐνης κρίκετ – αυτό

υγιές καθώς και απλή συνταγή μεξικάνικων τροφίμων στρογγυλοποιείται

υγιές καθώς και απλή συνταγή μεξικάνικων τροφίμων στρογγυλοποιείται

Γειά σου! Πώς πάει? Τρέχετε ή αγωνίζεστε αυτό το Σαββατοκύριακο; Τρως? Μεξικάνικο φαγητό?? Λοιπόν, αν σας αρέσουν οι Μεξικανοί

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.