Γεια σας φίλοι; Συγγνώμη που ήμουν Mia.

Θα ήθελα να αναφέρω όλα όσα έχω κάνει, αλλά επέλεξα να μην το αποκτήσω, καθώς δεν είναι καλό; Στεγασμένος!
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Περιοδική κατάρτισης μαραθωνίου Ημέρα 4 check in

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 21 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ταξιδέψτε την κριτική Jane
08:01

Ζω
00:00
08:21
01:21

Αλλά, δεν είναι καλό με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Αποσυνδεδεμένος!

Τέλος πάντων, χθες είχα μια συνάντηση για δουλειά σε ένα σπίτι στο Carlsbad. Εάν είχατε οποιαδήποτε ερώτηση στο μυαλό σας για το γιατί επέστρεψα στο So. Cal, κοιτάξτε αυτή την εικόνα και όλα θα έχουν νόημα. (Αυτός θα ήταν ο Ειρηνικός Ωκεανός στο παρασκήνιο.)

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται το έτος γύρω από εδώ. Βασίσου πάνω μου.

Ω, και ήταν ένα δροσερό 74 μοίρες. (Που είναι πραγματικά δροσερό για μένα, αλλά θα το πάρω.)

Έφαγα καλό φαγητό στη συνάντηση…

Και έφαγε καλό φαγητό το υπόλοιπο της ημέρας…

Επιπλέον, ένα μάτσο αισιόδοξων σνακ, όπως τα ψιλοκομμένα σόγια του TJ που βράζουν εντελώς.

Σήμερα ήμουν πολύ εξαντλημένος καθώς έμεινα αργά χθες το βράδυ με τον αδερφό μου, τον Heather και τον Ben. Μπορεί ή δεν μπορεί να έχει εμπλακεί μια πίτσα. Αυτά τα παιδιά προφανώς δεν χρειάζονται ύπνο (ή για να δουν τι τρώνε μετά τις 11μμ τη νύχτα!).

Ανεξάρτητα από την έλλειψη ύπνου, ξύπνησα και έκανα 5 μίλια σήμερα το πρωί πριν από τη δουλειά. Έριξα μαζί ένα τυχαίο κύπελλο μπολ γιαουρτιού καθώς έκανα μεσημεριανό.

Το μεσημεριανό γεύμα ήταν ένα tofurkey σε ένα περιτύλιγμα, pop τσιπς, κεράσια και καρότα w/ cucs. Αυτό μου πήρε 3 λεπτά για να φτιάξω και ήμουν ευχαριστημένος και ικανοποιημένος μετά.

Το νέο μου σνακ και η ενεργειακή μπάρα επιλογής είναι ένα PB & J. Ίδια θερμίδες με ένα ενεργειακό μπαρ, πολύ περισσότερο όγκο τροφίμων, λιγότερο ακριβό και λιγότερο επεξεργασμένο (τις περισσότερες φορές). Αυτός είναι ο νικητής!

Σήμερα μετά τη δουλειά ο Ben και εγώ πήρα τα κλειδιά στο νέο μας σπίτι. Δυστυχώς είναι πιο messier από ό, τι πιστεύαμε ότι θα είναι και θα χρειαστεί να βάλουμε κάποια δουλειά σε αυτό πριν να εγκατασταθούμε εντελώς.

Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευγνώμονες που τελικά κινούμαστε! Ναί!

Θα υπάρξουν φωτογραφίες και λεπτομέρειες που θα έρθουν, υπόσχομαι! Αλλά, προς το παρόν είμαι εξαντλημένος και συγκλονισμένος από τη μετακίνηση, τη νέα δουλειά που μαθαίνω ακόμα καθημερινά και επερχόμενα ταξίδια.

Δεν είχα ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτώ την Healthy Living Summit, οπότε δεν θα αγοράσω ένα νέο φόρεμα για την Παρασκευή το βράδυ όπως ήλπιζα. Σε αυτό το σημείο θα είμαι τυχερός για να αποσυσκευάσω το κουτί με οποιοδήποτε τυχαίο παλιό φόρεμα εγκαίρως για να φύγω!

Με άλλα λόγια, μην περιμένετε να “το έχετε μαζί” στο HLS. Είμαι χαρούμενος που αγόρασα ένα εισιτήριο και μπορώ να αφήσω τον Ben να αποσυσκευάσει τα πράγματα μας αυτό το Σαββατοκύριακο ενώ διασκεδάζω!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Χωρίς συμβουλές προετοιμασίας γεύματος μαγειρέματος

Χωρίς συμβουλές προετοιμασίας γεύματος μαγειρέματος

Το Meal Prep μπορεί να είναι εύκολο! Δεν χρειάζεται να μαγειρέψετε ολόκληρα γεύματα για να ρυθμίσετε τον εαυτό σας για υγιεινές επιλογές. Προτάσεις για το πώς να προετοιμαστείτε

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά την εκτέλεση

Τι να φάτε μετά το τρέξιμο για να ανακάμψει γρηγορότερα. 15 Ιδέες σνακ. Τι πρέπει να τρώω μετά από ένα τρέξιμο; και προτάσεις για βοήθεια yo

Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων – Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4

Αυτό που τρώω σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων που τρέχει blog εκπαίδευση Εβδομάδα 4. Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και σνακ συν σημειώσεις

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε και πότε να φάτε. 15 Γρήγορη προ -rΙδέες για σνακ για νέους δρομείς και εκπαίδευση για μισό μαραθώνιο

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) Half Marathon Race αποτελέσματα και ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Τι τρώω σε μια μέρα – για τους δρομείς

Αυτό που τρώω σε ένα βίντεο ημέρας από έναν δρομέα. Ημερολόγιο τροφίμων για όλα όσα έφαγα ένα πρωινό, μεσημεριανό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ. συν

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.